24 sept 2017, 19:49

Зад своя си праг 

  Poesía » Otra
433 4 14

Всеки скрива зад своя си праг

плодовете на щедрото лято

и очаква снега – гост или враг

щом изпрати последното ято…

 

Попритваря очи и се взира

в синевата на златната есен…

Стихва, въздъхва, поспира

в ритъма свой поднебесен…

 

Спорът за някаква си троха

дето разделя врабец от врабците

праща с усмивка далече страха.

Нощем все още се чуват щурците…

© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??