Sep 24, 2017, 7:49 PM

Зад своя си праг 

  Poetry » Other
432 4 14

Всеки скрива зад своя си праг

плодовете на щедрото лято

и очаква снега – гост или враг

щом изпрати последното ято…

 

Попритваря очи и се взира

в синевата на златната есен…

Стихва, въздъхва, поспира

в ритъма свой поднебесен…

 

Спорът за някаква си троха

дето разделя врабец от врабците

праща с усмивка далече страха.

Нощем все още се чуват щурците…

© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??