21 oct 2010, 16:40

Зад завесите от течен мрак 

  Poesía » Otra
1074 0 4

На масата захвърлям милувка,

разтапяща се в шепота на свещта,

чаша вино, строшена с целувка,

догаря под завивките на нощта.

 

Разпилените листи самота

забравени гонят мое дихание,

обвити в цигарена тишина,

се давят тихо в своето ридание.

© Димитрина Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??