21 окт. 2010 г., 16:40

Зад завесите от течен мрак 

  Поэзия » Другая
1073 0 4

На масата захвърлям милувка,

разтапяща се в шепота на свещта,

чаша вино, строшена с целувка,

догаря под завивките на нощта.

 

Разпилените листи самота

забравени гонят мое дихание,

обвити в цигарена тишина,

се давят тихо в своето ридание.

© Димитрина Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??