Oct 21, 2010, 4:40 PM

Зад завесите от течен мрак 

  Poetry » Other
1195 0 4

На масата захвърлям милувка,

разтапяща се в шепота на свещта,

чаша вино, строшена с целувка,

догаря под завивките на нощта.

 

Разпилените листи самота

забравени гонят мое дихание,

обвити в цигарена тишина,

се давят тихо в своето ридание.

© Димитрина Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??