6 may 2012, 23:09

Задушаване 

  Poesía » Otra
931 0 16

Задушаване

 

Не ми достига

аромат на детство,

на перуники и синчец…

И смях не ми достига.

 

И се лутам неспокойна -

диря крилете си.

 

Блъскам се

в стените на кръглата си стая,

задъхвам се,

губя се

и  няма изход,

няма…

© Росица Танчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??