6.05.2012 г., 23:09 ч.

Задушаване 

  Поезия » Друга
929 0 16

Задушаване

 

Не ми достига

аромат на детство,

на перуники и синчец…

И смях не ми достига.

 

И се лутам неспокойна -

диря крилете си.

 

Блъскам се

в стените на кръглата си стая,

задъхвам се,

губя се

и  няма изход,

няма…

© Росица Танчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??