Задушаване
Не ми достига
аромат на детство,
на перуники и синчец…
И смях не ми достига.
И се лутам неспокойна -
диря крилете си.
Блъскам се
в стените на кръглата си стая,
задъхвам се,
губя се
и няма изход,
няма…
© Росица Танчева Все права защищены