12 jun 2008, 15:15

Задушница е... 

  Poesía » Otra
1464 1 7
 

Мъдрост.
Зрънце по зрънце.
Капка по капка.
Доброта.
Късче по късче.
Съзидание и златна мярка.
Бяха те...
Но ние сме отсам, те оттатък.
Задушница е...
Градината
ражда плодове,
а нe остана всъщност
кой да ги бере...


ПП: Голямата задушница е след два дни и е хубаво, когато човек попише.

© Любослава Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??