12.06.2008 г., 15:15 ч.

Задушница е... 

  Поезия » Друга
1443 1 7
 

Мъдрост.
Зрънце по зрънце.
Капка по капка.
Доброта.
Късче по късче.
Съзидание и златна мярка.
Бяха те...
Но ние сме отсам, те оттатък.
Задушница е...
Градината
ражда плодове,
а нe остана всъщност
кой да ги бере...


ПП: Голямата задушница е след два дни и е хубаво, когато човек попише.

© Любослава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??