Jun 12, 2008, 3:15 PM

Задушница е... 

  Poetry » Other
1463 1 7
 

Мъдрост.
Зрънце по зрънце.
Капка по капка.
Доброта.
Късче по късче.
Съзидание и златна мярка.
Бяха те...
Но ние сме отсам, те оттатък.
Задушница е...
Градината
ражда плодове,
а нe остана всъщност
кой да ги бере...


ПП: Голямата задушница е след два дни и е хубаво, когато човек попише.

© Любослава All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??