17 jun 2008, 6:21

Заедно 

  Poesía
986 0 4
Заедно

Какво виждаш ти в очите ми,
какво бих ти предложила на този свят?
Всичко, което имам, си ти,
но дали ще успея да те задържа?!

Не си отивай,
остани при мен,
нека заедно да продължим напред,
не мисли, че ще те предам
през пътя дълъг.

Аз и ти сме едно,
но дали можем да съществуваме,
когато теб те няма,
затова не си отивай,
просто остани
и ще видиш, че няма да съжаляваш.

© Зори Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??