Jun 17, 2008, 6:21 AM

Заедно 

  Poetry
994 0 4
Заедно

Какво виждаш ти в очите ми,
какво бих ти предложила на този свят?
Всичко, което имам, си ти,
но дали ще успея да те задържа?!

Не си отивай,
остани при мен,
нека заедно да продължим напред,
не мисли, че ще те предам
през пътя дълъг.

Аз и ти сме едно,
но дали можем да съществуваме,
когато теб те няма,
затова не си отивай,
просто остани
и ще видиш, че няма да съжаляваш.

© Зори All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??