Загива в теб
от А.А.Павлов
Заспивам но все още макар мъгливо...
в умът ми ветрове се борят.
Дали на болката ръка да дам,
или да се хвърля в пламъка на дявол чер.
Душата, стенница на болки и на вери.
Ръжена здраво тя държи...
жигосника, оставя за цял живот, жига.
А ти мълчиш, потънал във мъгли.
Лято е, за море тъгуваш!?
А то се пени в солената душа.
Преглъщаш но не изсъхват плевели
душевни, загива в тебе любовта.
© Ангел Todos los derechos reservados