29 dic 2007, 12:57

Заглъхват камбаните 

  Poesía » Filosófica
463 0 4

Изпускам му края.

Заразплита се...

Този мой живот

недоизпипан.

Гледам критично,

изисквам... до прогаряне.

Чертая пътеки и се хлъзгам

непредвидено.

Коловози не искам,

нито монашеско расо.

От клопки ми писна.

Колко мога да давам

на себе си,

да издържам на напъна?

Той, животът увисва

като паяк таванен.

Колко още остава?...

Пак заглъхват камбаните.

© Галя Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Хубав и мъдър стих Галя! Замисли ме! Поздрави и прегръдка за щастлива нова година!
  • Страхотен стих!Жесток!
  • Невероятно е!!!!Поздрави, Галя!!!Браво!!!
  • Мъдри разсъждения и вечен въпрос!
    Браво!
Propuestas
: ??:??