3 may 2008, 15:02

Загубата 

  Poesía
841 0 7
Загубата не е край на всичко.
Загубата знак е за умора.
Загубата променя в нас едно-едничко.
Загубата, тя ни прави хора.

Буди тя във нас тъга.
Прави ни нещастни и унили.
Но понякога се случва така,
че губейки, ние сме победили.

© Диана Костова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??