3 мая 2008 г., 15:02

Загубата 

  Поэзия
851 0 7
Загубата не е край на всичко.
Загубата знак е за умора.
Загубата променя в нас едно-едничко.
Загубата, тя ни прави хора.

Буди тя във нас тъга.
Прави ни нещастни и унили.
Но понякога се случва така,
че губейки, ние сме победили.

© Диана Костова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??