8 may 2011, 22:57

Загубено начало 

  Poesía » De amor
493 0 0

Всяко начало било трудно,

не беше така при тях двамата,

той трябвало да започне –

а започна първа дамата.

 

Тя направи първите стъпки,

с погледа си успя да покаже

какво я мъчило толкоз време –

и че любовта иска да докаже.

 

Любовта си има ограничения,

но какво знае сърце влюбено,

без да се досети за границите –

разбира, че началото е загубено.

 

Срещат се само лице в лице,

все едно се гледат в огледало,

отражението пречи на опита

за ново, а вече загубено начало.

© Никица Христов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??