Докато раздавах Любов на теб,
забравих за себе си,
това е най-грешната пътека,
по която върви човека!
Така излиза, че съм наивна,
с мен трябва да се съобразяваш,
и станах даденост за теб,
така по-малко ме уважаваш.
Тъкмо бях се открила,
и в тебе се загубих,
обикнах повече теб,
отколкото себе си!
Любовта е равна за всеки,
аз давам ти моята,
но ще обичам и мен,
за да ме уважаваш всеки ден!
© Вера Todos los derechos reservados