17.04.2012 г., 13:49 ч.

Загубих се от Любов 

  Поезия » Любовна
479 0 0

Докато раздавах Любов на теб,

забравих за себе си,

това е най-грешната пътека,

по която върви човека!

 

 

Така излиза, че съм наивна,

с мен трябва да се съобразяваш,

и станах даденост за теб, 

така по-малко ме уважаваш.

 

 

Тъкмо бях се открила, 

и в тебе се загубих,

обикнах повече теб,

отколкото себе си!

 

 

Любовта е равна за всеки,

 аз давам ти моята,

 но ще обичам и мен, 

за да ме уважаваш всеки ден!

© Вера Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??