25 mar 2006, 21:38

Загубих те 

  Poesía
822 0 1

Загубих пътя...

Загубих и теб...

Загубих сърцето си...

Загубих всичко освен любовта си към теб...

      Сега живея в(ъв) една лъжа.

      Но какъв живот е това?

      Живот обгърнат в болка и самота...

      сълзи,които съм безсилна да спра...

      Тръгваш си,а мракът те поглъща,

      а аз оставам самичка в нощта,

      раздялата жестока силно ме прегръща,

      а сърцето ми разбито те моли “Върни ми любовта!”...

      Но ти не спираш...

      Своя път дълъг продължаваш.

      причина за края така и не намираш,

      тръгваш си,оставяш ме и до болка ме нараняваш...

 

© Моничка Захарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Хубаво!!!Много хубаво.Не знам защо аз сам първия,който гласува.Та никой ли не го е чел???
Propuestas
: ??:??