7 ago 2010, 0:01

Захвърлен в пепелта 

  Poesía
603 0 1

И сякаш душата му изпепелена
Захвърлен бе той във пепелта
Озверен отчаян и объркан
Се луташе в тунела на съдбата

И нямаше на кой да се оплаче
На рамо нечие да пролее сълза
В нощния огън бавно той
Остави сърцето си във мъка да изтлее…

© Егор Игнатов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • звучи ми твоят вариянт като сухо четиво Забравена. А тук говорим за поезия
Propuestas
: ??:??