21 feb 2013, 16:49

Закачливец 

  Poesía
614 0 6

Закачливец е този следобед –

лъчезарно усмихнат и тих,

гъделичка, в косите ми рови,

ненадейно прелива във стих.

 

После се кани без свян

да превърне в шега и нощта.

© Росица Танчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??