5 mar 2010, 22:43

Заклещване 

  Poesía » Otra
732 0 1

Obra no adecuada para menores de 18 años

 

Без топки беше той,

без матка беше тя,

две кучета стерилни

 в Софийска махала.

Но две кокичета

в градина без цветя

напомниха безсилно:

че пес е бил,

че кучка е била.

 

 

*Сложих подкатегория "Друга" щот няма подкатегория "От де да знам"

© Георги Динински Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Няма нищо одивително. Всички сме песове и кучки. Важна е породата ни.
Propuestas
: ??:??