Mar 5, 2010, 10:43 PM

Заклещване 

  Poetry » Other
700 0 1

The work is not suitable for people under 18 years of age.

 

Без топки беше той,

без матка беше тя,

две кучета стерилни

 в Софийска махала.

Но две кокичета

в градина без цветя

напомниха безсилно:

че пес е бил,

че кучка е била.

 

 

*Сложих подкатегория "Друга" щот няма подкатегория "От де да знам"

© Георги Динински All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Няма нищо одивително. Всички сме песове и кучки. Важна е породата ни.
Random works
: ??:??