Произведението не е подходящо за лица под 18 години
Без топки беше той,
без матка беше тя,
две кучета стерилни
в Софийска махала.
Но две кокичета
в градина без цветя
напомниха безсилно:
че пес е бил,
че кучка е била.
*Сложих подкатегория "Друга" щот няма подкатегория "От де да знам"
© Георги Динински Всички права запазени