17 abr 2015, 19:51

Заклинание 

  Poesía
427 0 1

Разранете краката си в танц, Самодиви.

И кръвта да засити глада

на онази земя, покварена от сили,

невидяла любов, неродила трева.

 

Ще заплаче сърна над кръвта, Самодиви.

И змия ще ухапе страха.

Заклинител ще вае от обич стихии,

а нощта ще роди светлина.

© Валдемар Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??