Apr 17, 2015, 7:51 PM

Заклинание 

  Poetry
425 0 1

Разранете краката си в танц, Самодиви.

И кръвта да засити глада

на онази земя, покварена от сили,

невидяла любов, неродила трева.

 

Ще заплаче сърна над кръвта, Самодиви.

И змия ще ухапе страха.

Заклинител ще вае от обич стихии,

а нощта ще роди светлина.

© Валдемар All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??