16 nov 2024, 21:16

Заключение 

  Poesía
30 0 0

За какво ни е образование,

              за какво са ни университети?-

влизат в тях полуобразовани,

              излизат изцяло аналфабети.

© Вълчо Шукерски Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??