Nov 16, 2024, 9:16 PM

Заключение 

  Poetry
33 0 0

За какво ни е образование,

              за какво са ни университети?-

влизат в тях полуобразовани,

              излизат изцяло аналфабети.

© Вълчо Шукерски All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??