11 sept 2012, 10:39

Закърнели сетива... 

  Poesía » De amor
954 0 0

Закърнели сетивата улавят грешните сигнали.

Мечти... защо ума сте пак приспали...

И разумът като глухарче... лек...

Възнесе се... от „малкия” човек.

© Станимир Карагьозов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??