11 сент. 2012 г., 10:39

Закърнели сетива... 

  Поэзия » Любовная
955 0 0

Закърнели сетивата улавят грешните сигнали.

Мечти... защо ума сте пак приспали...

И разумът като глухарче... лек...

Възнесе се... от „малкия” човек.

© Станимир Карагьозов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??