11.09.2012 г., 10:39 ч.

Закърнели сетива... 

  Поезия » Любовна
953 0 0

Закърнели сетивата улавят грешните сигнали.

Мечти... защо ума сте пак приспали...

И разумът като глухарче... лек...

Възнесе се... от „малкия” човек.

© Станимир Карагьозов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??