7 ago 2012, 23:02

Закъснял мерак 

  Poesía » Erótica
1036 0 7

Години натрупах, прегънах гърбина

и болки във кръста ме теглят назад.

Не мога обаче с очи да подмина

красивото женско отпред и отзад.

 

Пропускам аз вече в играта глагола.

Не шепна и даже гальовни слова.

Но още те искам съблечена гола,

дори и инфаркт да ми струва това!

© Никола Апостолов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??