Aug 7, 2012, 11:02 PM

Закъснял мерак 

  Poetry » Erotic
1035 0 7

Години натрупах, прегънах гърбина

и болки във кръста ме теглят назад.

Не мога обаче с очи да подмина

красивото женско отпред и отзад.

 

Пропускам аз вече в играта глагола.

Не шепна и даже гальовни слова.

Но още те искам съблечена гола,

дори и инфаркт да ми струва това!

© Никола Апостолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??