7 sept 2010, 21:11

Закъснял сантимент 

  Poesía
773 0 11

 

 

Всеки стрък нетърпение

ражда

отънели от чакане

дни,

ненаучени

мълком да страдат

в коловози,

калени с вини.

Нерешителна 

спи самотата,

потопена в умора

и в дим

от възкръснала болка,

разлята

из копнежи

и мъртви мечти...

 

 

 

 

© Геновева Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??