Sep 7, 2010, 9:11 PM

Закъснял сантимент 

  Poetry
770 0 11

 

 

Всеки стрък нетърпение

ражда

отънели от чакане

дни,

ненаучени

мълком да страдат

в коловози,

калени с вини.

Нерешителна 

спи самотата,

потопена в умора

и в дим

от възкръснала болка,

разлята

из копнежи

и мъртви мечти...

 

 

 

 

© Геновева Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??