10 jul 2016, 8:15

Закъсняло 

  Poesía » Filosófica
340 0 4

Признанието ни става все по-тежко
през времето, което отлежава.
А сянката ни - отстрани безгрешна,
по-плашеща и бледа се стопява.

 

И сълзите ни стават по-горчиви,
събрали бремето на чуждия живот;
следите ни - отблъскващи и сиви,
се вият и изчезват без любов.

 

Признанието, отдавна закъсняло,
се смее и посочва ни света -
усмихват ни се хората, но вяло -
изпращат ни без капчица тъга....

© Весела Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??