22 mar 2016, 21:13

Закъсняло очакване 

  Poesía
397 0 0

Подарих любовта си на вятъра,

за да има кой да я обича,

посивяха косите от чакане –

на тъга самотата прилича...

 

Разпилени от спомени мислите,

закъсняло прегръщат надежда,

и отчаяно, търсещо искат те

в празнотата тихо се вглеждат...

© Екатерина Спасова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??