Mar 22, 2016, 9:13 PM

Закъсняло очакване 

  Poetry
396 0 0

Подарих любовта си на вятъра,

за да има кой да я обича,

посивяха косите от чакане –

на тъга самотата прилича...

 

Разпилени от спомени мислите,

закъсняло прегръщат надежда,

и отчаяно, търсещо искат те

в празнотата тихо се вглеждат...

© Екатерина Спасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??