22.03.2016 г., 21:13 ч.

Закъсняло очакване 

  Поезия
444 0 0

Подарих любовта си на вятъра,

за да има кой да я обича,

посивяха косите от чакане –

на тъга самотата прилича...

 

Разпилени от спомени мислите,

закъсняло прегръщат надежда,

и отчаяно, търсещо искат те

в празнотата тихо се вглеждат...

© Екатерина Спасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??