11 nov 2017, 11:35

До една... 

  Poesía » Filosófica
274 2 1

Мечтите лутат ли се в мрака?
Къде отлитат щом ги нараним?
С нашето примирение и посредственост,
къде отиват щом си замълчим?
Щом опитваме се  безогледно 
себе си да заблудим,
че пред нас е дълго времето
и ще сбъдне всички до една...
А те се сливат с чужди блянове,
щом обрекли сме ги на забвение
непотребните "фантазии" до една
покълват в други измерения!
Други умове окрилят ги,
вярват безрезервно в тях,
и да мечтите не умират -
Живеят другаде и вместо нас! 

© Весела Маркова Todos los derechos reservados

Посвещавам на:

 

"...всички смели идеи и още по-смелите им последователи, които временните неуспехи не са успяли да препънат."

"... и на моите мечти, които никога повече няма да допусна да си тръгнат"

 

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Хубави размисли, Веси. Сбъдвай мечтите си! Поздрави!
Propuestas
: ??:??