16 ago 2019, 7:15

Заменям 

  Poesía » Otra
424 0 0

...
Не няма да ти искам пари,
не струвам както някои хилядарки,
любовта ми е най-скъпото имане,
не го продавам - подарявам ти го.

Не няма да искам имоти,

мога да живея в колиба,

задръж си банкнотите 

и без тях съм си щастлива.

Заменям сърцето си 

със тази,

която ти обещава любов 

искам вече да не страдам,

защото във нейното сърце

няма нищо.

© Jivka Koleva Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??