16.08.2019 г., 7:15 ч.

Заменям 

  Поезия » Друга
419 0 0

...
Не няма да ти искам пари,
не струвам както някои хилядарки,
любовта ми е най-скъпото имане,
не го продавам - подарявам ти го.

Не няма да искам имоти,

мога да живея в колиба,

задръж си банкнотите 

и без тях съм си щастлива.

Заменям сърцето си 

със тази,

която ти обещава любов 

искам вече да не страдам,

защото във нейното сърце

няма нищо.

© Jivka Koleva Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??