14 may 2009, 7:10

Замина в чужбина 

  Poesía » De amor
579 0 1

Сърцето обезумяло за теб бие,

в мислите ми често все си ти.

Замина да работиш във чужбина,

няма те вече година.



Иска ми се да се върнат онези дни,

отново между нас да пламнат искри.

Да ме погледнеш с кафявите си очи,

да изтриеш моите сълзи.



Не идваш и много ме боли

без теб студено е, като зима,

може би с друга вече си ти,

но място за теб в сърцето ми винаги ще има.

 

 

© Пролетното момиче Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??