May 14, 2009, 7:10 AM

Замина в чужбина 

  Poetry » Love
578 0 1

Сърцето обезумяло за теб бие,

в мислите ми често все си ти.

Замина да работиш във чужбина,

няма те вече година.



Иска ми се да се върнат онези дни,

отново между нас да пламнат искри.

Да ме погледнеш с кафявите си очи,

да изтриеш моите сълзи.



Не идваш и много ме боли

без теб студено е, като зима,

може би с друга вече си ти,

но място за теб в сърцето ми винаги ще има.

 

 

© Пролетното момиче All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??