17 ago 2016, 23:30

Запалимо 

  Poesía » Otra
356 1 4

Пожар...
гората от неврони е запалена;
а лъжата
от истина накрая е измамена.

Животните,
те първи се спасяват,
а човешкото остава
и изгаря
в отпечатък от съзнателност.
 

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??