17 авг. 2016 г., 23:30

Запалимо 

  Поэзия » Другая
335 1 4

Пожар...
гората от неврони е запалена;
а лъжата
от истина накрая е измамена.

Животните,
те първи се спасяват,
а човешкото остава
и изгаря
в отпечатък от съзнателност.
 

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??