Aug 17, 2016, 11:30 PM

Запалимо 

  Poetry » Other
309 1 4

Пожар...
гората от неврони е запалена;
а лъжата
от истина накрая е измамена.

Животните,
те първи се спасяват,
а човешкото остава
и изгаря
в отпечатък от съзнателност.
 

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??