17.08.2016 г., 23:30 ч.

Запалимо 

  Поезия » Друга
336 1 4

Пожар...
гората от неврони е запалена;
а лъжата
от истина накрая е измамена.

Животните,
те първи се спасяват,
а човешкото остава
и изгаря
в отпечатък от съзнателност.
 

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??